administracion@querolguardiola.es
964 17 12 73

Tu empresa de construcción, rehabilitación y restauración

Obra nova

A la nostra empresa disposen d’una gran varietat de serveis al teu abast per a rehabilitar o construir un habitatge, calçada, parc, etc.

Obra nova es tota aquella construcció que es realitza sobre un terreny on no existeix una construcció prèvia. Obras y Servicios Querol Guardiola porta des dels seus inicis realitzant projectes d’obra nova per a diferents sectors, tant obres des de zero fins a ampliacions d’espaci.

A Obras y Servicios Querol Guardiola estudiem cada projecte, assesorem al nostre client de quina és la millor solució tècnica i treballem per a optimitzar els recursos i aconseguir els millors resultats.

Obras y Servicios Querol Guardiola posa al seu servei la nostra amplia experiència en edificació residencial i no residencial, tant en l’àmbit públic com privat. Cada edificació és única i posem el millor de nosaltres en la seua execució. Prestem una atenció especial a l’eficiència energètica i al compliment dels nostres estàndards de qualitat.

Perquè som coneixedors de la importància de renovar-se continuament, Obras y Servicios Querol Guardiola ofereix als seus clients un servei de reforma per a totes aquelles petites actuacions que són necessàries en el dia a dia de les empreses i particulars per a adaptar les seues instal·lacions a les noves necessitats, reparar, innovar en tecnologia o simplement donar un nou aspecte al seu negoci amb petites obres.

 

 

No dubte en demanar-nos pressupost!!